050-5892731

Over ons

Over Sikkens & Karssies

Als u een laagdrempelig kantoor zoekt met korte lijnen zit u bij ons goed. Wij, Ko Karssies en Wim Sikkens, zijn zelf ondernemer en hebben een jarenlange ervaring op het gebied van accountancy en fiscale zaken. We zijn het aanspreekpunt binnen de praktijk en worden bij onze werkzaamheden  ondersteund door een aantal assistenten. Beiden zijn we gecertificeerd Accountant-Administratieconsulent en zijn lid van zowel de NBA als het RB. Onze cliënten komen hoofdzakelijk uit het midden- en kleinbedrijf, waaronder veel Besloten vennootschappen, ZZP-ers en vrije beroepsbeoefenaars. Verenigingen, stichtingen en particulieren kunnen ook bij ons terecht.

Open relatie

We streven naar een goede, open relatie met onze cliënten. Onze verslaggeving dient een betrouwbare basis te zijn voor het nemen van uw beslissingen. Een open sfeer en communicatie is daarbij een vereiste. Daarbij verliezen wij onze onafhankelijkheid niet uit het oog en houden u als het nodig is een spiegel voor.

Gronings bedrijf

Als geboren en getogen Groningers zijn we een echt Gronings bedrijf. In de negentiger jaren zelfstandig begonnen en sinds 2003 gevestigd in voormalige melkfabriek "De Ommelanden"gelegen aan de westelijke ringweg. Het Gronings aspect komt onder meer tot uitdrukking in onze bedrijfscultuur. Degelijk, duidelijk, doortastend.

Contact opnemen

Bel ons via 050-5892731 voor meer informatie of maak gebruik van het contactformulier.

* Verplichte velden